Louisa Friberg

Nationalitet: Dansk

Sprog: Dansk, Engelsk

Spillet backgammon siden: 1996

Hvorfor jeg afholder turneringer: Jeg er meget struktureret og jeg stiler mod at lave den perfekte turnering. Jeg er meget socialt anlagt og og sætter stor pris på alle de venner jeg har fået gennem backgammon.  

Birgitte Nissen

Nationalitet: Dansk

Sprog: Dansk, Engelsk, Svensk

Spillet backgammon siden: 2003

Hvorfor jeg afholder turneringer: Jeg kan godt lide at organisere store begivenheder og jeg sætter pris på at være sammen med mange forskellige mennesker.

Julie Thabault

Nationalitet: Fransk

Sprog: Fransk, Engelsk, Tysk

Spillet Backgammon siden: 2000

Hvorfor jeg afholder turneringer: Jeg sætter pris på at organisere turneringer, fordi jeg godt kan lide spillet og alle spillerne.

Heidi Munk Andersen

Nationalitet: Dansk

Sprog: Dansk, Engelsk

Spillet backgammon siden: 2013

Hvorfor jeg afholder turneringer: Som ny i Nordic staff håber jeg at bidrage med min gode struktur og ordentlighed. Derudover er jeg udadvendt og social, og jeg er altid parat til at give det ekstra, der skal til for at få det hele til at lykkes. 

Casper Brandenborg

Nationalitet: Dansk

Sprog: Dansk, Engelsk, Tysk

Spillet backgammon siden: midten af 1990’erne

Hvorfor jeg afholder turneringer: Jeg elsker stemningen.

Martin Jensen

Nationalitet: Dansk

Sprog: Dansk, Engelsk

Spillet backgammon siden: 1999

Hvorfor jeg afholder turneringer: Jeg synes, at det er meget tilfredsstillende at se hundredvis af mennesker have det sjovt ved kæmpe turneringer som f.x. Nordic Open og fordi vi får det hele til at spille i baggrunden. At snakke og joke med spillere fra hele verden gør det op for det hårde arbejde og manglen på søvn i løbet af turneringen.